Om oss

Kvalitet til rett tid og gunstig pris

MerElektro AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. Vi tilbyr alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data.
Vi hjelper deg med din elektrohverdag!

En grønn miljøprofil gjenspeiles i hele vår virksomhet. Vårt mål er å ha så lavt miljøfotavtrykk som mulig i både byggeprosesser og prosjekter. Vi har en god bredde av faglig tyngde i vårt team, og sørger for riktig kompetanse på rett sted!

Vi setter fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet for deg som kunde. Våre konkurransefortrinn er blant annet effektive prosesser og gjennomtenkte løsninger. Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjoner i leiligheter, hus og små og store næringsbygg. MerElektro hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innen elektro, alarmanlegg, tele og data, samt design av tak- og vegglys i hyllesystem. Vi tilbyr også service og reparasjon. Vi kommer gjerne på en hyggelig befaring der vi sammen finner den mest praktiske løsningen for deg!

24-timers vakt-telefon: 919 02 458

Våre tjenester

Godkjenninger & sertifiseringer

Vi i MerElektro er stolte av faget og opptatt av å holde oss faglig oppdatert. For både vår og din sikkerhet, sørger vi for å ha de riktige sertifiseringer og godkjenninger for jobbene som skal utføres. I tråd med vår grønne profil, er vi også Miljøfyrtårn-sertifserte. Se sertifiseringen her >>

 

Leverandører & partnere

Vi har et godt samarbeid med alle våre partnere og leverandører. Dette betyr bedre tilbud til deg som forbruker. Her ser du en liste over hvem vi har valgt å jobbe sammen med, med link til deres hjemmesider i logoen.

 

Vi jobber tett sammen med alle våre leverandører. Disse er er nøye utvalgt av oss slik at vi skal kunne gi forbrukerne akkurat det de trenger. Linker til leverandørene i logoene under.